Czy restauracja potrzebuje działań z zakresu PR i social mediów? Dowiedz się, jak budować przyciągające uwagę komunikaty oraz w jaki sposób nawiązywać współprace z influencerami w gastronomii. Przekonaj się także, czy marketing dla restauracji da się robić za darmo?
Słuchaj nagrania tam gdzie Ci najwygodniej:
Zostaw swój adres e-mail i otrzymuj regularne powiadomienia o najnowszych wydarzeniach oraz pubilkacjach w Akademii GoPOS.
Właścicielka agencji kreatywnej
Właścicielka agencji kreatywnej Od kuchni, specjalizującej się w komunikacji marek z sektora food & lifestyle, a także dwóch przestrzeni fotograficzno-filmowych: Studio Od kuchni oraz Studio Co nieco, pomysłodawczyni projektu Food and Design. Z marketingiem w branży HoReCa oraz FMCG związana jest już od ponad 10 lat. Poza szerokim doświadczeniem zawodowym ma także unikatowe wykształcenie kierunkowe. Jest absolwentką dwóch kierunków studiów: dziennikarstwa ze specjalnością „promocja i reklama” oraz wzornictwa ze specjalnością „Food Design”.
Akademia GoPOS to platforma edukacyjna, dedykowana wszystkim działającym w branży HoReCa, którzy pragną podnosić swoje umiejętności i skutecznie rozwijać swoje przedsiębiorstwa. W ramach publikowanych webinarów, podcastów i artykułów eksperci z różnych obszarów dzielą się nie tylko teoretyczną wiedzą, ale także praktycznymi strategiami, które pomagając tysiącom restauratorom działać w branży skuteczniej i jeszcze efektywniej.